គន្លឹះខ្លីៗ

មកដឹងពីពេលវេលាដែលអ្នកអាចទាញយក iOS 14.5 នៅជុំវិញពិភពលោក

ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ iOS 14.5 និងការអាប់ដេតដែលទាក់ទងសម្រាប់ iPadOS, macOS, watchOS និង tvOS កំពុងដំណើរការក្នុងពេលឆាប់ៗនេះដែលនាំមកនូវសមត្ថភាពដោះសោទូរស័ព្ទ iPhone ជាមួយនាឡិកា Apple Watch, AirTag គាំទ្រ, ស៊ីមពីរស៊ីម 5G, ការកែលម្អ Siri, ការធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពសម្រាប់ Podcast, ផែនទី និងព័ត៌មាននិងច្រើនទៀត។

ជាផ្នែកមួយនៃសេចក្តីប្រកាសព័ត៌មាននៅថ្ងៃទី ២០ ខែមេសាស្របពេលព្រឹត្តិការណ៍“ Spring Loaded” ប្រព័ន្ធផ្សព្វផ្សាយ Apple បានបង្ហាញថាប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ iOS 14.5 និងការធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពផ្សេងទៀតនឹងចាប់ផ្តើម“ នៅសប្តាហ៍ក្រោយ” មានន័យថាយើងអាចរំពឹងថាវានឹងបង្ហាញខ្លួននៅចន្លោះថ្ងៃទី ២៦ ខែមេសាដល់ថ្ងៃទី ៣០ ខែមេសា។ ក្រុមហ៊ុន Apple ក៏បានជូនដំណឹងដល់អ្នកអភិវឌ្ឍន៍ផងដែរថារាល់កម្មវិធីទាំងអស់ត្រូវតែបង្កើតឡើងដោយប្រើ iOS 14 SDK និងអនុលោមតាមតម្រូវការតម្លាភាពកម្មវិធីតាមដានតម្លាភាពចាប់ពីថ្ងៃច័ន្ទទី ២៦ ខែមេសាតទៅដោយណែនាំថាយើងអាចនឹងឃើញមានការចេញផ្សាយនូវបច្ចុប្បន្នភាពប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការថ្មីនៅកាលបរិច្ឆេទនោះ។

iOS 14.5: New features, fixes, beta, release date, and how to install

ការអាប់ដេត iOS របស់ Apple ទំនងជាចេញនៅម៉ោង ១០ ៈ ០០ ព្រឹកនៅប៉ាស៊ីហ្វិក ដូច្នេះការទស្សន៍ទាយដ៏ល្អបំផុតរបស់យើងគឺថាប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ iOS 14.5 និងការធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពដែលទាក់ទងនឹងត្រូវចេញផ្សាយនៅពេលនោះនៅថ្ងៃច័ន្ទទី ២៦ ខែមេសា។ ពេលវេលាដែលមើលទៅដូចជាការស្មានដែលសមហេតុផលដូច្នេះយើងបានបញ្ចូលតារាងពេលវេលាដែលត្រូវគ្នានៅជុំវិញពិភពលោក៖

  • Honolulu, Hawaii — 7:00 a.m. HST
  • Anchorage, Alaska — 9:00 a.m. AKDT
  • Cupertino, California — 10:00 a.m. PDT
  • Phoenix, Arizona — 10:00 a.m. MST
  • Vancouver, Canada — 10:00 a.m. PDT
  • Denver, Colorado — 11:00 a.m. MDT
  • Dallas, Texas — 12:00 noon CDT
  • New York, New York — 1:00 p.m. EDT
  • Toronto, Canada — 1:00 p.m. EDT
  • Halifax, Canada — 2:00 p.m. ADT
  • Rio de Janeiro, Brazil — 2:00 p.m. BRT
  • London, United Kingdom — 6:00 p.m. BST
  • Berlin, Germany — 7:00 p.m. CEST
  • Paris, France — 7:00 p.m. CEST
  • Cape Town, South Africa — 7:00 p.m. SAST
  • Moscow, Russia — 8:00 p.m. MSK
  • Helsinki, Finland — 8:00 p.m. EEST
  • Istanbul, Turkey — 8:00 p.m. TRT
  • Dubai, United Arab Emirates — 9:00 p.m. GST
  • Delhi, India — 10:30 p.m. IST
  • Jakarta, Indonesia — 12:00 a.m. WIB next day
  • Shanghai, China — 1:00 a.m. CST next day
  • Singapore — 1:00 a.m. SGT next day
  • Perth, Australia — 1:00 a.m. AWST next day
  • Hong Kong — 1:00 a.m. HKT next day
  • Seoul, South Korea — 2:00 a.m. KST next day
  • Tokyo, Japan — 2:00 a.m. JST next day
  • Adelaide, Australia — 2:30 a.m. ACST next day
  • Sydney, Australia — 3:00 a.m. AEST next day
  • Auckland, New Zealand — 5:00 a.m. NZST next day

យើងនឹងធ្វើបច្ចុប្បន្នភាពអត្ថបទនេះប្រសិនបើយើងលឺ ព័ត៌មានបន្ថែមអំពីពេលវេលានៃការចាប់ផ្តើមរបស់ Apple សម្រាប់ប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ iOS 14.5 នៅពេលដែលយើងកាន់តែខិតជិត។

Related posts
គន្លឹះខ្លីៗ

របៀប Upload រូបភាពគុណភាពខ្ពស់ 4K ទៅក្នុង Twitter សម្រាប់ Android

គន្លឹះខ្លីៗ

វិធីប្រើឧបករណ៍តាមដាន AirTag តម្លៃ 29ដុល្លាររបស់ Apple ដើម្បីរករបស់ដែលបាត់

គន្លឹះខ្លីៗ

គន្លឹះទាំង 7 ដែលម្ចាស់ iPhone ទាំងអស់គួរតែដឹងសម្រាប់ portrait mode

គន្លឹះខ្លីៗ

Apple បញ្ចេញ Beta ដំបូងនៃប្រព័ន្ធប្រតិបត្តិការ iOS និង iPadOS 14.6 ដល់អ្នកសាកល្បង Public Beta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *